Τώρα είναι Κυρ Φεβ 25, 2018 11:36 am

Ορχιδέες και η καλλιέργειά τους - Όροι χρήσης

Με την πρόσβαση στο “Φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Φίλων Ορχιδέας/Greek Orchd Society Forum” (στο εξής “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS”, “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “http://www.greekorchidsociety.org/forum”), αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε να μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και να μην χρησιμοποιήσετε το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή αυτών.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB (στο εξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) που είναι μια λύση bulletin board υπό την ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ “General Public License” (στο εξής “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από την σελίδα http://www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε: http://www.phpbb.com/.

Αποδέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο που πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS”(Η.Π.Α.), είτε το Διεθνές Δίκαιο. Επίσης αποδέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο, π.χ. φωτογραφία ή κείμενο, του οποίου δεν είστε συγγραφέας ή δημιουργός, χωρίς να αναφέρετε την πηγή του. Η δημοσίευση τέτοιων περιεχομένων είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση, μόνιμη και δίχως προειδοποίηση διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου(ISP) που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Οι απόψεις και συμβουλές που δύνανται να εμφανίζονται στο “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” και αφορούν την επιλογή και χρήση συγκεκριμένων προϊόντων για φυτά, μεταξύ των οποίων, αλλά όχι αποκλειστικά, εντομοκτόνων, μυκητοκτόνων και ζιζανιοκτόνων, ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς των συγκεκριμένων δημοσιεύσεων, και όχι στο “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS”, το οποίο ούτε προσυπογράφει, ούτε υιοθετεί τέτοιες απόψεις και αποποιείται κάθε ευθύνη αυτών. Όταν επιλέγονται να χρησιμοποιούνται τέτοια προϊόντα, οι χρήστες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον κατασκευαστή του προϊόντος και τον γεωπόνο από το σημείο αγοράς.

Το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή, οικονομική ή μη, μεταξύ των μελών του.

Το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” καταδικάζει κάθε πράξη ή προτροπή συλλογής άγριας χλωρίδας ή πανίδας από την φύση.

Το “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” διατηρεί το δικαίωμα να αντιγράφει και να χρησιμοποιεί φωτογραφίες και πληροφορίες καλλιέργειας των φυτών των μελών του στις βάσεις δεδομένων που διατηρεί(http://www.greekorchidsociety.org/gallery και http://www.greekorchidsociety.org/search). Η δημοσίευση φωτογραφιών και πληροφοριών καλλιέργειας στις βάσεις δεδομένων, δεν δίνει κανένα προνόμιο, ούτε κανένα δικαίωμα στο μέλος από το οποίο προήλθαν οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες καλλιέργειας, και δεν δημιουργεί καμιά υποχρέωση για τους διαχειριστές των βάσεων. Η επιλογή και χρήση των φωτογραφιών και των πληροφοριών καλλιέργειας είναι προνόμιο του ή των διαχειριστών των βάσεων δεδομένων. Αν κάποιο μέλος του “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS” επιθυμεί να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες και πληροφορίες καλλιέργειας των φυτών του στις βάσεις δεδομένων, παρακαλείται να μην δημοσιεύει φωτογραφίες και πληροφορίες καλλιέργειας των φυτών του στο “Φόρουμ ΕΕΦΟ/GOS”.