Ακόμα και το Paph που δεν τα πολυσυμπαθώ σαν είδος με κέρδισε.
Να χαίρεσαι τα φυτά σου Φάνη. Καλώς ήρθες.
"Η Μαργαρίτα η Μαργαρώώώώ ήτανε πέρσι τέτοιο καιρόόόό που απ’ του χάρου τα δόντια γλύτωσε τούτο το πονεμένο, το όμορφο φυτόόόό!!!" Και φέτος σκότωσε δύο τρία στο φτερό!!!
μένεις με την γιαγιά σου? τον παππού σου? αναλαμβάνω να τους γηροκομίσω... δεν μένεις? αναλαμβάνω την βόλτα του σκύλου.. δεν θες? θα κάνω τάμα στον Αγιο και θα πάρεις οδηγίες με όραμα
δεν πρόλαβα να "γιάννω" από τον κήπο του Αγγελου.. βγήκες εσύ στην φόρα.....!!!!!
τι θέλεις τώρα? και σχόλια για τα φυτά?
(αν ήξερα περί τίνος επρόκειτο θα είχα φροντίσει να σε κρατήσουμε όμηρο σε κείνον τον καφέ - τέτοια λύτρα δεν θα ξαναείχαν πει στις ειδήσεις!!!!)
Αλληλουια .. αλληλουια .. αλληλουια .. και σωσον ημας ... !!! Ευλογια Κυριου και ελεος.. !! Ντινα.. βαλε με στη λιστα με το ταμα.. αγιε επισκεψε και ιασε ημας !! δεν ειμαι στρεητ δεν ειμαι γκευ ειμαι ερωτευμενος με την phaius tankervileae.. διαλεγω μια γιατι δε χωρουν ολα στις αισθησεις.. !!!!
Μην σκας Παναγιώτη... ο κρυφός μου άσσος είναι ότι έχω κολλητούς στην Μυτιλήνη Αν μετά την φάλαγγα που θα κάνω στον Μάριο δεν πάρω διεύθυνση, θα ξαμολήσω αυτούς και θα τον βρούμε....
Φανη, οχι μονο πολυ sophisticated επιλογες απο ορχιδεες, αλλα πολυ καλα καληεργημενα.! Προπαντως την Vanda and Bulbophyllum lobii, αλλα και την Rodriguezia,πολυ καλες επιλογες. Πρεπει να εχεις θερμοκηπιο για τον χημονα ; Η καταγωγη μου ειναι απο την Χιο (γειτονες) ,και δεν θυμαμε οι χοιμονες να ειναι τοσο ζεστοι.
Mε τι σχοινι εχεις δεμενες τις ορχιδεες και αιωρουνται στον αερα??? Τον χειμωνα τις κρυβεις μεσα ή δεν παθαινουν τιποτα??? Κατα τα αλλα εντυπωσιακος κηπος!!!
Σταμάτη Ο Φάνης δεν πρόκειται να σου απαντήσει. Συνδέεται σπάνια στο φόρουμ. Δεν είναι ιδιαίτερα ιντερνετικός. Γιαυτό σου απαντώ εγώ. Δεν κρέμονται από σχοινί αλλά από ατσαλόσυρμα. Τα περισσότερα φυτά του Φάνη στην Μυτιλήνη, ξεχειμωνιάζουν έξω.
Παντελής "Τόσο εύλογο το Ακατανόητο" Οδυσσέας Ελύτης, Το Άξιον Εστί
Κι εγώ τώρα είδα τον αριστουργηματικό κήπο του Φάνη. Κι είναι λυπηρή η πληροφορία... Εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναγράψει και να ξαναδείξει τα αριστουργήματα του...