από Chris K. » Πέμ Μαρ 01, 2012 10:43 pm
Γειά σας λοιπόν κι απο μένα.Ειμαι ο Χρήστος και μενω στα Χανια. Αποφάσισα να δημοσιεύσω τις επόμενες φωτο μετα απο παρότρυνση του Ηλία (Elias) που βρέθηκε στα Χανια τον Οκτώβρη και ειδε τα φυτα μου. Μεχρι τότε δεν γνωριζα την ύπαρξη αυτου του forum.Εχω το συγκεκριμμένο ειδος cymbidium, που πριν 4-5 χρόνια ηταν σε μια μεγάλη γλαστρα στριμωγμένα.Τα ξεχωρισα και χωρις καποια ιδιαιτερη φροντιδα τα μεταφυτεψα σε 5 γλαστρες. Τα λιπαίνω με μέτρο τους καλοκαιρινούς μήνες με 20-20-20 και τα εχω σε βορεινο σημειο σκιερο. Σήμερα τα φυτα εχουν πολαπλασιαστεί και ξεπερνουν συνολικα πιστευω τα 40. Αυτη τη στιγμη ειναι σε πλήρη ανθοφορια 30 βλαστοί που ο καθενας κρατάει περιπου 28-30 άνθη. Ειναι πανεμορφα και μοσχοβολουν υπέροχα. Για τις πρωτες φωτο η λήψη εγινε στις 26 Ιανουαριου. Θα ακολουθησουν και οι τελευταιες τραβηγμενες 1η Μάρτη που δεν επεξεργάσθηκα ακόμη.Ελπιζω να σας αρεσουν.Καλο βραδυ φίλοι μου.
Καλημερα σε ολους σας.Ευχαριστω για την τοσο θερμη υποδοχη.Να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζεται με το ιδιο ενδιαφερον παντα. Πιστευω μεσα απ αυτο το forum να αποκτησω περισσοτερα εφοδια για την πιο σωστη περιποιηση και πολλαπλασιασμο των cymbium μου οπως επισης να εμπλουτισω την αυλη μου γιατι οχι και με αλλες ποικιλίες. Σήμερα τα cymbidium μου ειναι οπως τα βλεπετε.Αφου γλυτώσαν και από την χθεσινοβραδυνη χαλαζοπτωση σημαινει οτι θα τα καμαρωνουμε για αρκετο καιρο ακομη. Να ειστε καλα και καλη συνεχεια φιλοι μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από Chris K. και Παρ Μαρ 02, 2012 9:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Το ομορφότερο λουλούδι που ανθίζει στον κόσμο είναι η φιλία.