Τελευταία επίσκεψη: Σάβ Φεβ 24, 2018 6:06 am
Τώρα είναι Σάβ Φεβ 24, 2018 6:06 am
WhatIvedone έγραψε::P Σας ευχαριστούμε πολύ!
Θα του πάρω παρεούλαΣτο συγκεκριμένο παράθυρο χτυπάει μεσημεριανός ήλιος για 3 με 4 ώρες χειμώνα καλοκαίρι και άλλο ένα χωράει σίγουρα!
Το γλαστράκι τα σπάει! Δεν θέλω μονο να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μελλοντικής μεταφύτευσης (εχει πετάξει ριζούλες από κάθε τρυπούλα). Καπου ειχα διαβάσει - πιθανον και εδώ - ότι επειδή έχουν λεπτές ριζες είναι καλύτερα να μπαίνουν σε πλαστική γλάστρα ... μάλλον σωστή παρατήρηση αν κρίνω από τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Marios Giannakoulias έγραψε:WhatIvedone έγραψε::P Σας ευχαριστούμε πολύ!
Θα του πάρω παρεούλαΣτο συγκεκριμένο παράθυρο χτυπάει μεσημεριανός ήλιος για 3 με 4 ώρες χειμώνα καλοκαίρι και άλλο ένα χωράει σίγουρα!
Το γλαστράκι τα σπάει! Δεν θέλω μονο να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μελλοντικής μεταφύτευσης (εχει πετάξει ριζούλες από κάθε τρυπούλα). Καπου ειχα διαβάσει - πιθανον και εδώ - ότι επειδή έχουν λεπτές ριζες είναι καλύτερα να μπαίνουν σε πλαστική γλάστρα ... μάλλον σωστή παρατήρηση αν κρίνω από τα μέχρι τώρα δεδομένα.
γενικά επειδή έχουν λεπτές ρίζες, θέλουν λεπτό υπόστρωμα. Και για εμένα το καλύτερο υπόστρωμα είναι η λάβα σε αυτό το γένος, γιατί έτσι δεν τα μεταφυτεύεις κάθε 2 χρόνια. Το θέμα γλάστρα είναι σχετικό με το κάθε πότε ποτίζεις.
Επιστροφή στο Ερωτήσεις-Συζητήσεις-Προβλήματα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Alexa [Bot] και 0 επισκέπτες
© Greek Orchid Society 2012 - Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group