Τελευταία επίσκεψη: Σάβ Μαρ 03, 2018 8:16 pm
Τώρα είναι Σάβ Μαρ 03, 2018 8:16 pm
rajaram έγραψε:Νομίζω πως έχεις σπείρει σήμερα ένα καινούριο πανικό για τους συμφορουμίτες μας... (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)
rajaram έγραψε:Νομίζω πως έχεις σπείρει σήμερα ένα καινούριο πανικό για τους συμφορουμίτες μας... (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)
Antokat έγραψε:Xρήστοοοο!!!
Και είχα αρχισει να πιστευω πως ειχα αναπτυξει μια καποια ανθεθκτικότητα στα αλλεπαλληλα χτυπήματα..μα διαπιστώνω πως δεν.. ειναι απο τα λιγα κιτρινα ανθη που με εντυπωσιαζουν! Ειναι κούκλα! Την εχω πετυχει μοναχα μια φορα (live) μα αντιστάθηκα θεωρόντας πως ¨κουβαλά¨ πολυ Odontoglossum, οπότε και δε θα τα κατάφερνε με τις τροπικές μου θερμοκρασίες..τωρα που βλεπω οτι πρόκειται για Oncostele όμως..αναθεωρώ και...τρώω τα νύχια μου που δεν τη χτύπησα τότε! Εξαιρετική, ακόμη 1 μπράβο! Μας εχεις καταπλήξει πια...
christoskes έγραψε:rajaram έγραψε:Νομίζω πως έχεις σπείρει σήμερα ένα καινούριο πανικό για τους συμφορουμίτες μας... (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)
Ελπίζω να μην έκανα λάθος με το όνομα αν αυτό εννοείς.
tasosharalambis έγραψε:Απίστευτα φωτεινή ανθοφορία.
Antokat έγραψε:Ακομη ένα success story ενός πανευτυχούς φυτού, με υπέροχα άνθη! Εύγε μαστρο-Χρήστο
Antokat έγραψε:Ακομη ένα success story ενός πανευτυχούς φυτού, με υπέροχα άνθη! Εύγε μαστρο-Χρήστο
Επιστροφή στο Οι ορχιδέες του Χρήστου (christoskes)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Alexa [Bot] και 0 επισκέπτες
© Greek Orchid Society 2012 - Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group