Τελευταία επίσκεψη: Σάβ Μαρ 03, 2018 11:32 pm
Τώρα είναι Σάβ Μαρ 03, 2018 11:32 pm
μπια έγραψε:Εντάξει δεν κατάλαβα και τίποτε αλλά το άνθος είναι πολύ ωραίο.Επειδή όμως θέλει συνεχώς ζέστη λέω να μου το στείλειςεεε τι είπες ,δεν άκουσα
christoskes έγραψε:μπια έγραψε:Εντάξει δεν κατάλαβα και τίποτε αλλά το άνθος είναι πολύ ωραίο.Επειδή όμως θέλει συνεχώς ζέστη λέω να μου το στείλειςεεε τι είπες ,δεν άκουσα
Μπία αν την βρω ξανά να σε έχω στα υπόψιν;
marathonomahos έγραψε:Καλορίζικο Χρήστο, είναι υπέροχη ορχιδέα!!! Με το καλό να την θαυμάσουμε και ανθισμένη.
Έχουμε αποκτήσει κι εμείς μια τον Ιούνιο που μας πέρασε.
VanillaPhal έγραψε:Kαλορίζικη Χρήστο - και πολύχρονη, σαν κι' εσένα, μιά και είναι δώρο γενεθλίων!
Παντελής έγραψε:Χρήστο η εξέλιξή σου είναι ραγδαία. Με τον Dendrophylax funalis έπεσες στα βαριά ναρκωτικά ....![]()
![]()
![]()
Δεν θα σου έλεγα να το προσέξεις .... θα σου έλεγα ότι το ταξείδι θα είναι πολύ ευχάριστο.
Keep on going. Είμαι μαζί σου.![]()
christoskes έγραψε:VanillaPhal έγραψε:Kαλορίζικη Χρήστο - και πολύχρονη, σαν κι' εσένα, μιά και είναι δώρο γενεθλίων!
Έχω μέλλον ακόμη... κάτι μέρες. Απλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα και θα συνεχιστούν το λιγότερο μέχρι το καλοκαίρι.![]()
![]()
![]()
μπια έγραψε:christoskes έγραψε:VanillaPhal έγραψε:Kαλορίζικη Χρήστο - και πολύχρονη, σαν κι' εσένα, μιά και είναι δώρο γενεθλίων!
Έχω μέλλον ακόμη... κάτι μέρες. Απλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν μετά τα Χριστούγεννα και θα συνεχιστούν το λιγότερο μέχρι το καλοκαίρι.![]()
![]()
![]()
Και η Ελισσάβετ μόλις κλείσει τα 200 ,έξι μήνες θα τα γιορτάζει
Επιστροφή στο Οι ορχιδέες του Χρήστου (christoskes)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Alexa [Bot] και 1 επισκέπτης
© Greek Orchid Society 2012 - Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group